Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο 12λογος της Αντιστασης.Νεο ΕΑΜ!

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΔΗ.Κ.ΚΙ. - Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Νέο ΕΑΜ - Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ (12 σημεία)

1) Τέλος το «ανήκομεν εις την Δύσιν». Εθνική στρατηγική και Αξιοποίηση των γεωπολιτικών, των πλουτοπαραγωγικών, των εδαφο-κλιματικών και των πολλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας. Επανακαθορισμός της διεθνούς θέσης της - Εναλλακτικές Πηγές δανεισμού. Συνεργασία με τη Ρωσία και χώρες του BRIC. Έλεγχος. Εθνική Κυριαρχία και Πρόταξη της ιστορίας, της γλώσσας και του Πολιτισμού μας!

2) Μονομερής Διαγραφή του «Χρέους», το οποίο, έχει αποπληρωθεί από την Ελλάδα δύο φορές έως το 2009! Καταγγελία της επιχείρησης διεθνούς διασυρμού της χώρας και της τρομοκράτησης του λαού με το Μέγα Ψεύδος πως δήθεν από τις δόσεις των δανείων πληρώνονται μισθοί, συντάξεις και άλλες υποχρεώσεις του Κράτους. Διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του «Κατοχικού Δανείου» που μας οφείλει η Γερμανία (έχει αποζημιώσει όλες τις άλλες χώρες) και ξεπερνούν κατά πολύ το Ελληνικό «Χρέος»!

3) Αντιμετώπιση του «Ελλείμματος» με:
α) Κατάσχεση του παράνομου πλούτου που αποθησαύρισε το παρασιτικό κεφαλαίο και το πολιτικό σύστημα της 20-ετίας, ο οποίος, μπορεί να συλληφθεί και ξεπερνά τα 180δις.
β) Δίκαιη - «Εξωλογιστική» φορολόγηση των μεγάλων Α.Ε., και των Πολυεθνικών που φοροδιαφεύγουν, απομυζούν, εξάγουν και μεταφέρουν αλλού τον εθνικό πλούτο.
4) Κρατικοποίηση-Λαϊκός έλεγχος όλων των τραπεζών και των ΔΕΚΟ χωρίς αποζημιώσεις μεγαλομετόχων! Διαγραφή των χρεών των μικροοφειλετών στις τράπεζες.

5) Εθνικό Νόμισμα! (όχι υποτιμημένη Κατοχική ψευτο-δραχμή των Μέρκελ - ΔΝΤ). Το ΕΥΡΩ με την καταστροφή της Εγχώριας Παραγωγής και τον υποχρεωτικό Νεοφιλελευθερισμό μετατρέπει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα, σε «χώρα τύπου Μπουρκίνα Φάσο» που έχει κι΄ αυτή «σκληρό νόμισμα» και «Ανοιχτή Οικονομία» αλλά λιμοκτονεί.

6) Επάνοδος σε «Εθνική Οικονομία!» και Εγχώρια Παραγωγή με προϋπόθεση την ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ:
Τις νέες, «υπό λαϊκό έλεγχο ΔΕΚΟ», την μικρή και μεσαία Παραγωγική Επιχείρηση, το μεγάλο Αγροτικό πλεονέκτημα της χώρας, και τις Δημόσιες Επενδύσεις από έναν ριζικά ανασυγκροτημένο, απαλλαγμένο από το κομματικό κράτος και από το «βαθύ κράτος» των media και των πολυεθνικών (SIEMENS – HELLAS) Δημόσιο Τομέα!

7) Ακύρωση των Μνημονίων των Δανειακών Συμβάσεων και όλης της νομοθεσίας για τα χαράτσια, περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, Ασφαλιστικό, Εργασιακά, Περιβάλλον κ.ά. Διατίμηση των προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης. Στήριξη του λαϊκού εισοδήματος! Να επανεκινηθεί έτσι και η Αγορά - να προκύψουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την Οικονομία, και έσοδα στο Κράτος.

8) Παραγραφή της «Παραγραφής»! Τιμωρία και Δήμευση περιουσιών των καταχραστών και όσων: με «δηλώσεις» τους (Τιτανικός κ.λ.π.) έπληξαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας ή πλαστο-γράφησαν κρίσιμα μεγέθη σε βάρος της («Έλλειμμα» του 2009!) ή τέλος με τη διεύρυνση από Τ3 σε Τ10 του χρόνου διαπραγμάτευσης των Ελληνικών Ομολόγων το 2009 (όταν δανειζόμασταν με 2%!) τίναξαν στα ύψη τα spreads και τα επιτόκια δανεισμού της χώρας.

9) Προτεραιότητα στους Ανέργους, στον καταδυναστευόμενο πολίτη και το Κοινωνικό Κράτος.
  
10) Αντιμετώπιση στο Μεταναστευτικό πρόβλημα που εξορίζει την Ελληνική εργατική τάξη, προκαλεί έκρηξη της εγκληματικότητας και απειλεί την συνέχεια του τόπου.

11) Αμυντικό Δόγμα απέναντι σε ΗΠΑ και Άγκυρα. Καμία υποχώρηση στα χωρικά μας ύδατα (12 ν.μ.), στην Α.Ο.Ζ., την υφαλοκρηπίδα, το FIR και την έξαρση της Τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο.

12) Συντακτική Εθνοσυνέλευση Πραγματική Δημοκρατία και Κάθαρση στο Κράτος και τη Δικαιοσύνη.

http://www.dikki.org/index.php?option=com_content&view=article&id=761:-12---&catid=36:arthra&Itemid=48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου